19.10.15

Udala nam se Kaća!!!

 
 
Nakon dosta naporne sezone, jesen je donijela lagano opuštanje što se oblačenja nošnji tiče...ali nema odmora! Svaka čast nastupima po Slavoniji, Dalmaciji, koncertima i inim, ovo je ono po čemu ćemo definitivno zapamtiti i zabilježiti ovu godinu: na dan 10.10.2015. naša dopredsjednica Katarina Lovrić - Kaća podijelila je sudbonosno DA sa svojim izabranikom Josipom Mandićem, a mi smo je ispratili u velikom stilu!

Uz nju je kao kuma stajala i naša tajnica Matea Nakić - Teja te sa njom podijelila ovaj radostan dan. Ekipa iz društva se okupila za stolom u sali i već od prvog takta glazbe krenula je fešta. Kaća nam je izričito zabranila da joj pravimo ikakva iznenađenja i ispoštovali smo njenu odluku...

...do poslije jabuke :)

Onda se, nakon zahvale kumova, i kada nam se pridružio predsjednik Bole, ekipa Kiki, Ivana, Miki, Žarko, Mia, Tina, Lena, Mona, Kela jr., Riba, Tamara, Ana, Anđela (valjda sam sve pobrojao) zaputila na podij na opće čuđenje naše mlade, te zaigrala jedan brzi splet busovačkih i makedonskih igara, koje je naša mlada rado igrala na probama. Nakon plesa, hostese Matej i Pero (koji nije mogao igrati iz zdravstvenih razloga) zaputili su se do mladenaca da im upute i materijalni poklon od nas - velika slika naših mladenaca u nošnji (sa neizostavnom tamburom kod mladoženje), djelo našega Miće, a mlada nije mogla suzdržati emocije :) Nakon svega uslijedila je zajednička fotka (ona stiže kad dođu službene fotografije od foto studija) i naravno ludovanje do zore!!!
 











 

Pomalo tužni što nam Kaća ode, ali još sretniji jer znamo da će se usrećiti, bila nam je ogromna čast i još veće zadovoljstvo da joj svojim prisustvom, ludovanjem i iznenađenjem učinimo sve s naše strane da joj najljepši dan u životu ne prođe bez njene ekipe iz društva.
 
Znamo da joj sada slijedi drugi život, zajednički sa njenim novopečenim mužem, i da će se stvari promijeniti ali joj želimo da nam ostane kakva jest, da nas što češće obilazi i da joj po mogućnosti ta sitnica zvana brak ne smeta njenoj predanosti našem društvu i folkloru.

Još jednom, sretno Kaći i Josipu želi njena ekipa iz HKUD UZARIĆI!!!
 
 
-----------------------------------------------
foto: Martina Lovrić


Nema komentara:

Objavi komentar